DIN PARTNER FÖR SKRÄDDARSYDDA KABELLÖSNINGAR 

kablagetillverkning hos rimtech i bålsta

Kontakta oss

erfaren kablagetillverkare i Bålsta

Vi är måna om var vi hämtar vårt material ifrån. Leverantörerna är noggrant utvalda av oss och vi väljer endast dem vi litar på och anser kan leverera material av riktigt hög kvalitet. Kablagetillverkning med kablar från ledande tillverkare. Utgångsmaterialet köps in per meter och bearbetas sedan med olika metoder beroende på slutproduktens specifikationer. Det görs antingen för hand eller med specialanpassade maskiner. Hela tillverkningsprocessen sker i vår anläggning i Bålsta, utanför Stockholm, vilket innebär strikta kvalitetskontroller, kortast möjliga produktionstid och smidig kommunikation med kunden under hela processen. 

 

Egen kablageproduktion

Rimtech AB har maskiner in-house för tillverkning, klippning, montering av kablage. Vi utför utför all kablageproduktion inhouse.

Kundanpassade ledningsnät

Är ni ute efter ett enklare standardkablage eller en mer komplex och avancerad lösning som möter en specifik kravbild ska du vända dig till oss.

kablage av alla slag

Vänd dig till oss för flexibel och effektiv kablagetillverkning. Vi tillverkar kablage genom att köpa in kablar som därefter bearbetas för att passa era behov. Vi leverar olika slags kablage såsom enkelledare, flerledarkablage samt styr- och signalkablage. Är det en mindre serie som är aktuell så tillverkas produkten för hand, men produktionen sker även maskinellt.

Med god lokal förankring, korta beslutsvägar & tät dialog med kund är Rimtech AB ert givna val

Kontakta oss

Ett urval av våra arbeten i bild

Rimtech kablagetillverkning verkstad

Har du fler frågor?

Tveka inte att kontakta oss! Du hittar all vår kontaktinformation här på hemsidan. Det går bra att ringa eller skicka ett formulär. Svarar vi inte på en gång så återkommer vi så snabbt vi kan.

Kontakta oss